Кіровоград: угнали автомобіль (ФОТО)

Травень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Майже детективна історія починалася досить банально: у подвір’ї однієї із кіровоградських багатоповерхівок стояла непримітна ВАЗівка 2103.

Постійні нагадування Державтоінспекції про безпечне зберігання транспортних засобів більшість власників автомобілів сприймає несерйозно. Так і господар вище згаданого автомобіля був упевнений, що обрав найкраще місце для зберігання своєї власності.
Проте яким був його подив, коли вранці, 22 травня 2013 року, свого автомобіля на старому місці він не побачив. Хоч який старенький, але все ж персональний засіб пересування. Власник автомобіля одразу ж зателефонував до Кіровоградського міського відділу по лінії «102», і одразу ж оперативними черговими були направлені наряди ДПС, що задіяні на службу, на розшук та затримання зазначеного транспортного засобу, а також тих осіб, котрі вчинили протиправне діяння.
Того ж дня, близько 16:00, працівники Державтоінспекції помітили його на вулиці Жовтневої Революції. Інспектори одразу ж почали переслідувати даний автомобіль і віддавати накази зупинитися горе-крадіям. Проте автомобіль лише прискорював швидкість, направляючись до місця, де гралися діти та випадкові перехожі вигулювали своїх домашніх улюбленців. Переслідування створювало небезпеку для людей, а тому зловмисників потрібно було затримати якнайобережніше.
Біля міської поліклініки №1 патрульний автомобіль ДПС блокував шляхи відступу молодим крадіям. Хлопці на ходу почали вискакувати з автомобіля і тікати навтьоки від правоохоронців, проте втекти вдалося не всім. Двох молодиків затримали відразу, особи інших встановлено, тривають розшукові заходи.
Горе-крадіями виявилися кіровоградські студенти, які вирішили трохи підзаробити. Наразі тривають слідчі дії щодо встановлення ступеню провини кожного.
Шановні власники транспортних засобів!
Задля безпеки вашого транспортного засобу не використовуйте для зберігання в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів).
Ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних протиугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно якнайшвидше звернутися в найближче відділення міліції.

Майже детективна історія починалася досить банально: у подвір’ї однієї із кіровоградських багатоповерхівок стояла непримітна ВАЗівка 2103.

Майже детективна історія починалася досить банально: у подвір’ї однієї із кіровоградських багатоповерхівок стояла непримітна ВАЗівка 2103.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool