Кіровоград: сьогодні у музеї проходить акція

Грудень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 2065 | Коментарі: 0

1 грудня 2015 року о 13.00 в Кіровоградському обласному художньому музеї в рамках Всеукраїнської програми «Здоров’я жінок України» буде проведено акцію до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом (організатори заходу Кіровоградське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» та ГО «Турбота»).

Також відбудеться перегляд відеопрезентації «Художники проти СНІДу», буде відкрито експозицію члена Національної спілки художників України Анатолія Кімнатного та презентовано виставку дитячих малюнків вихованців Кіровоградської міської художньої школи ім. О.О. Осмьоркіна та Обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Відвідувачі музею будуть мати можливість взяти участь у майстер-класах, які будуть проводити майстрині та учні ліцею сфери послуг.

Під час проведення заходу, за підтримки БФ «Повернення до життя» відвідувачі музею зможуть здати експрес-тест на ВІЛ (безкоштовно та анонімно).

Вхід вільний та участь у заходах безкоштовна!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool