Кіровоград: прокуратура відстоює інтереси мешканців «Радіївського» гуртожитку

Липень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Вже не перший рік поспіль мешканці гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда,13, маючи законні підстави, намагаються приватизувати кімнати, у яких проживають.

Проте, відчути себе повноправними господарями кімнат їм заважає прийняте усупереч закону виконавчим комітетом Кіровоградської міської ради рішення, на підставі якого ЗАТ «Радій» зареєстровано право власності на гуртожиток.
З приводу цього мешканці гуртожитку звернулись зі скаргою до прокуратури міста Кіровограда.
Реагуючи на звернення, прокуратурою проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства щодо реалізації житлових прав мешканців гуртожитку по вул. Героїв Сталінграда, 13 в діяльності виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.
За її результатами встановлено, що зазначене рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради прийнято незаконно та в порушення чинного законодавства України.
Розглядом матеріалів справи встановлено, що виконавчий комітет не мав права та підстав передавати гуртожиток у власність ЗАТ «Радію».
З огляду на це, захищаючи інтереси мешканців гуртожитку, прокуратура міста Кіровограда подала позов до суду з вимогою визнати незаконним та скасувати рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради з приводу права на власність гуртожитку по вул.Героїв Сталінграда, 13.

Прес-служба прокуратури міста
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool