Кіровоград: працівники міліції привітали учнів зі святом останнього дзвоника

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

За доброю традицією до Комунального закладу "Навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей "Сокіл", центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області" завітали правоохоронці.

Начальник УМВС України в Кіровоградській області полковник міліції Анатолій Вітюк звернувся зі словами привітань, насамперед, до випускників.

– Ви вже стали дорослими і маєте приймати серйозні та відповідальні рішення, від яких залежатиме ваша подальша доля. Вірте у власні сили і свої цілі, вірте у світле майбутнє, яке чекає вас за порогом рідної школи! Попереду у вас багато життєвих відкриттів, але вірю, що цей зворушливий момент останнього дзвоника, сповнений усмішок, гарних сподівань і добрих надій, назавжди залишиться у вашій пам’яті! – зазначив Анатолій Іванович.
Також головний міліціонер області побажав педагогам, щоб результати їх щоденної праці приносили лише задоволення та радість, а батькам – аби успіхи їх дітей стали подякою за терпіння, любов та турботу.
З нагоди свята правоохоронці подарували своїм підшефним спортивний інвентар.
У свою чергу, директор навчального закладу Сергій Сторчаус подякував керівництву Управління МВС в області та Кіровоградського міського відділу міліції за постійну підтримку і допомогу.
Після святкового концерту на подвір’ї школи пролунав Останній дзвінок. Одинадцятикласники випустили у небо голубів та кольорові кульки. Першачки та інші школярі вирушили на останній у цьому навчальному році урок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool