Кіровоград: позовна робота міської ради дозволила залучити до бюджету 1, 342 мільйона гривень

Жовтень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Юридичне управління Кіровоградської міської ради спільно з управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища міської ради протягом 2012-2013 років активізувало роботу з подачі до судів позовів про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок щодо приведення відсоткових ставок орендної плати до законодавчо встановлених.

За інформацією начальника юридичного управління міської ради Олега Колюки, вже є конкретні результати проведеної роботи. Орендарі земельних ділянок відтепер зобов'язані щомісячно сплачувати до міського бюджету на 111 847, 92 грн. більше, що за рік поповнює дохідну частину бюджету на 1 342 175, 05 грн.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool