Кіровоград: послуги у Центрах обслуговування платників податків надаються до 20-ї години

Листопад 06, 2013 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області звертає увагу громадян та платників податків на зміни у режимі роботи Центрів обслуговування платників податків.

Починаючи з середини жовтня Центри обслуговування платників податків (ЦОПП) здійснюють прийом відвідувачів до 20-00 не рідше двох разів на тиждень.
Зокрема Центр обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ працює до 20-00 год. у вівторок, середу та четвер. Також отримати адміністративні послуги у ньому можна у суботу – з 9-00 до 16-00.
Крім цього, з 1 листопада розширено перелік послуг, які надають ЦОППи. „Відтепер суб’єкти господарювання, які здійснюють продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів зможуть отримати ліцензії на роздрібний продаж алкоголю і тютюну в Центрах обслуговування платників податків області. До цього часу ліцензії можна було отримати лише в Головному управлінні Міндоходів області. Це дозволить значно зекономити і кошти, і час, особливо платникам податків, які проживають у віддалених районах нашої області”, – зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів в області Тетяна Соколенко.
Також з листопада 2013 року Центри обслуговування платників податків Кіровоградської та Олександрійської ОДПІ будуть надавати ряд митних послуг. Зокрема, видачу дозволу на відкриття та експлуатацію складу тимчасового зберігання та дозволу на відкриття та експлуатацію вільної митної зони комерційного або сервісного типу. Наразі між податковими інспекціями Міндоходів та Кіровоградською митницею Міндоходів розробляється механізм взаємодії по надання цих послуг.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool