Кіровоград отримає з державного бюджету 744 тисячі гривень

Березень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

 3 березня відбулося друге засідання чотирнадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

 Міська рада внесла зміни до міського бюджету на 2012 рік, оскільки Кіровограду з державного бюджету надана цільова субвенція на розвиток Центру надання адміністративних послуг у сумі 744 тисячі гривень. Як повідомила під час засідання начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, зазначені кошти будуть викоритсані на капітальний ремонт приміщення під роміщення другої черги Центру, придбання меблів, комп’ютерної та офісної техніки, програмного забезпечення, автономної телефонної системи та створення системи електронного документообігу і структурованої кабельної системи.

 Міський голова Олександр Саінсус звернув також увагу депутатського корпусу, шо є домовленість з Урядом про повернення Кіровограду коштів у сімі 2,7 мільйона гривень, які були недофінансовані державою по програмі створення ЦНАПу у минулому році.
 Під час засідання депутати підтримали 9 депутатських запитів. Вісім з них стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування і одне щодо відновлення зовнішнього освітлення по вулиці Радищева. Крім того міська рада прийняла звіти начальника управління економіки Олени Осауленко та начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Володимира Пидорича про виконання Програми економічного та соціального розвитку міста Кіровограда на 2011 рік і Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2011 рік та розглянула низку питань щодо регулювання земельних відносин.

джерело , фото Ігоря Філіпенка.

Міська рада Кіровограда

Міська рада Кіровограда

Міська рада Кіровограда

Міська рада Кіровограда
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool