Кіровоград: оперативно-профілактичне відпрацювання

Липень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

З 20 липня по 1 вересня поточного року території області співробітники Державтоінспекції проводять систему цільових заходів з профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті.

25 липня поточного року працівниками Державтоінспекції проводилось оперативно-профілактичне відпрацювання на пасажирському автомобільному транспорті м. Кіровограда.

Його мета – попередження та профілактика аварійності на пасажирському автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв автобусів та підвищення технічної готовності автотранспорту, призначеного для перевезення людей, забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку.

За період відпрацювання задіяним особовим складом було виявлено 38 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів, у тому числі 2 – керування в нетверезому стані, 8 технічно-несправних та не укомплектованих транспортних засобів, у 2 випадках водіії порушили правила обгону, 3 водії автобусів не наддали перевагу в русі пішоходам, 6 – відхилились від маршруту руху та 14 – перевозили пасажирів в кількості, що перевищує встановлену.

Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме Вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють Вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними, дорога не вибачає помилок!

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool