Кіровоград: Олег Краснокутський вручив подяки за благодійність

Квітень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

Сьогодні, 3 квітня директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, депутат Кіровоградської міської ради Олег Краснокутський вручив подяки приватним підприємцям

Головановій Марії Анісімовні та Компанієць Любові Петрівні, які неодноразово надавали допомогу одягом та взуттям сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.
У наш непростий час, коли благодійність, прояви людяності стосовно сімей, які потрапили в скрутне становище стали рідкістю, кожен такий вчинок заслуговує поваги та вдячності, особливо коли він насправді не переслідує жодної корисливої мети, а є щирою допомогою від чистого серця, наголосив під час зустрічі Олег Краснокутський.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool