Кіровоград: найбільш резонансні злочини по місту та області з 29 листопада по 2 грудня

Грудень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 890 заяв і повідомлень громадян, з них 122 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про пограбування жителя одного з сіл району. Попередньо встановлено, що 37-річний раніше судимий місцевий житель, ударивши кілька разів 31-річного односельчанина, відкрито заволодів його грошима у сумі 160 гривень. Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

В одному з супермаркетів обласного центру спрацювала сигналізація. Працівники відділу Державної служби охорони, що прибули на місце події, виявили двох місцевих жительок, віком 18 та 19 років, які спробували пронести повз касу, не розрахувавшись, продукти харчування на суму близько 110 гривень. Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Попередньо встановлено, що 25-річний місцевий житель шляхом пошкодження вхідних дверей проник до непрацюючої підстанції, розташованої на території населеного пункту, звідки викрав три алюмінієвих пластини.

До Знам᾿янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови за медичною допомогою звернувся 31-річний житель одного з сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 32-річний односельчанин під час сварки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool