Кіровоград: до уваги платників єдиного податку!

Травень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Кіровоградська ОДПІ нагадує платникам єдиного податку про застосовування РРО

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області нагадує платникам єдиного податку третьої групи, що зміни до Податкового кодексу України, внесені Законом України від 28.12.2014 №71-VIII, стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій набирають чинності:
- для платників єдиного податку третьої групи - з 01.07.2015 р.;
- для платників єдиного податку другої групи - з 01.01.2016 р.
При цьому, платники єдиного податку другої і третьої (фізичні особи - підприємці) груп при здійсненні діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, а також платники єдиного податку першої групи не застосовують реєстратори розрахункових операцій (ст. 296.10 ПКУ).
Платники єдиного податку вказаних груп, які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року включно почали застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, з дати початку застосування реєстраторів розрахункових операцій до 1 січня 2017 року звільняються від проведення перевірок з питань дотримання порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій.
Шановні платники єдиного податку третьої групи, не зволікайте з придбаванням реєстраторів розрахункових операцій!
Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool