Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Лютий 15, 2013 | Новини | Переглядів: 3187 | Коментарі: 0

Напередодні 24-ої річниці виведення військ із Республіки Афганістан народний депутат України Ігор Федорович Шаров  запропонував придбати автомобіль-седан нового покоління Voleex С30 для оперативного вирішення нагальних потреб Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

15 лютого 2013 року  помічник народного депутата України Ігоря Шарова  Григорій Миколайович Дрок  на центральній площі Кіровограда вручив ключі від цього комфортабельного авто голові Кіровоградської міськорганізації УСВА Любові Дозор.

 За словами Любові Борисівни, саме бойовий побратим воїнів-інтернаціоналістів Кіровоградщини Ігор Шаров як ніхто заслуговує на почесні звання та нагороди, тому що постійно опікується учасниками бойових дій в РА та вирішує їхні проблеми.

 Виступаючи перед присутніми,  голова міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) зазначила:

 - Придбання автомобілів народним депутатом України Ігорем Федоровичем Шаровим для  воїнів, які виконували військовий обов’язок під час бойових дій у Республіці Афганістан,  стало продовженням доброї традиції, що було започатковано ще в 2004-му році.

У 2004-му народний депутат України Ігор Шаров придбав автомобіль інваліду I групи Борису Лисоконю, який отримав бойове поранення в Республіці Афганістан. У 2009-му надав автомобіль інваліду II  групи Сергію Гавриленку, який також отримав поранення під час виконання бойової операції в РА. У 2010-му році інваліду першої групи Юрію Ковризі від імені Ігоря Федоровича був вручений комфортабельний автомобіль Chery Amulet. У лютому 2011-го інвалід  II групи і ветеран-"афганець" Олександр Мостовщик отримав від народного депутата автомобіль Daewoo Lanos.  

У 2012 році Ігорем Шаровим було придбано легковий автомобіль Forza  інваліду війни I групи Сергію Вікторовичу Островському, який довгий час перебував на черзі в Міністерстві праці та соціальної політики.  В одному з запеклих боїв у РА теперішній пенсіонер Міністерства Оборони України отримав дуже тяжке поранення, внаслідок якого було проведено ампутацію двох ніг до тазостегнового суглобу.

Ігор Федорович Шаров не залишає поза увагою також потреби Кіровоградського обласного госпіталю для інвалідів війни, в якому, окрім ветеранів Великої Вітчизняної,  проходять лікування учасники бойових дій у Республіці Афганістан.

Подарований госпіталю спеціально обладнаний для транспортування хворих автопікап істотно полегшив виконання професійних обов'язків співробітників  лікувального закладу. Комфортабельна і багатофункціональна машина дозволяє здійснювати транспортування пацієнтів до профільних медустанов, таких, як, наприклад, онкодиспансер та інші.

На прохання ветеранів було придбано та встановлено у палатах Кіровоградського обласного госпіталю для інвалідів війни  20  кондиціонерів, лікувальний заклад також отримав від Ігоря Федоровича п’ять холодильників.

У 2012 році Кіровоградський обласний госпіталь для інвалідів війни благодійно отримав 210 сучасних комплектів м'якого інвентарю (матраци, ковдри, подушки) і постільну білизну, якими тепер у повному обсязі укомплектовано ліжковий фонд госпіталю.

Хочу наголосити, що допомога лікувальному закладу надається системно і за особистою ініціативою Ігоря Шарова.

За вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту ветеранів війни у  Республіці Афганістан на звернення Кіровоградської міської організації УСВА  Всеросійською громадською організацією «Боевое братство» народного депутата України Ігоря Шарова нагороджено медаллю «За бойові заслуги». Також рішенням Кіровоградської міської організації УСВА Ігорю Федоровичу було присвоєно звання «Почесний член Правління Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану». 

Щира вдячність цій чуйній людини, яка не словами, а конкретними справами підтримує воїнів-«афганців»! - підсумувала свій виступ голова міської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Любов Борисівна Дозор.

Завершився захід  маршем-реквіємом з покладанням квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Ігор Лютий.

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)

Кіровоград: авто воїнам-«афганцям» від нардепа Ігоря Шарова (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool