Керівники сільгосппідприємств повинні платити людям достойну заробітну плату, - Сергій Кузьменко

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Незважаючи на цьогорічні несприятливі погодні умови, урожай ранніх зернових на полях Кіровоградщини дозріває.

За попередніми прогнозами, в області буде зібрано більше, ніж 3 мільйони тонн зерна. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на апаратній нараді, підсумовуючи результати минулотижневого спілкування з науковцями та аграріями області.

"Потенціал залишається досить високим. Це дає можливість підвищити заробітні плати працівникам сільського господарства", – підкреслив керівник ОДА.

Сергій Кузьменко також зауважив, що під час робочої поїздки до Новроукраїнського району з'ясовував і рівень зарплати у сільському господарстві. Цей показник у районі досить непоганий – 10-12 тисяч гривень, і є значно вищим від середнього показника в області.

"Кон'юнктура ринку непогана, ціни на збіжжя не є низькими. Урожай на полях є. Можливості його реалізувати і поповнити фінанси у аграріїв також є. Значить, потрібно кожному керівнику підприємства виконати своє головне завдання – заплатити людям достойну заробітну плату", – наголосив голова облдержадміністрації.

Звертаючись до голів РДА, Сергій Кузьменко доручив їм провести зустрічі з керівниками сільгосппідприємств, з'ясувати проблеми, допомогти їх вирішити і обговорити питання підвищення заробітних плат. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool