Голова облдержадміністрації доручив перевірити технічний стан шкільних автобусів

Червень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

За останні два роки для загальноосвітніх навчальних закладів області придбано десятки шкільних автобусів. А ще є такі автобуси, що були придбані раніше, і вже багато років служать на шкільних маршрутах. Поки літні канікули, необхідно перевірити їхній технічний стан, – таке доручення голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко дав профільному управлінню ОДА під час щопонеділкової апаратної наради.

Сергій Кузьменко також доручив проконтролювати стан підготовки навчальних закладів Кіровоградщини до нового навчального року (щодо проведення ремонтних робіт у школах, зокрема, у спортивних залах та їдальнях), а також проаналізувати, скільки коштів виділено з районних бюджетів на підтримку закладів освіти. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool