Фестиваль-конкурс української академічної музики відкрився у Кропивницькому (ФОТО)

Січень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 1182 | Коментарі: 0

Сьогодні у  Кропивницькому музичному фаховому коледжі відбулося відкриття VIII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу української академічної музики «Класик-проєкт», присвяченого 120-річчю Юлія Мейтуса -  видатного українського композитора, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, народного артиста України. 

У фестивалі взяли участь артисти Національного будинку музики, заслужена артистка України Іванна Пліш, лауреати міжнародних конкурсів Андрій Васін та Михайло Білич. 

Фестиваль-конкурс української академічної музики відкрився у Кропивницькому

Фестиваль-конкурс української академічної музики відкрився у Кропивницькому

Фестиваль-конкурс української академічної музики відкрився у Кропивницькому

 «Організація подібних фестивалів важлива для того, щоб забезпечити стабільний розвиток української музичної культури та зберегти спадщину великих композиторів. Вони стають майданчиком для творчого обміну, стимулюють творчість та сприяють підтримці талановитих артистів. Такі ініціативи важливі для підтримки мистецтва та виховання нового покоління музикантів, які продовжать розкривати красу української класичної музики», - сказала заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool