Державна податкова служба у Кіровоградській області повідомляє

Січень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Факсиміле при складенні податкової звітності та при оформленні податкової накладної використовувати не можна

Державна податкова служба у Кіровоградській області звертає увагу платників податків на те, що ДПС України закріпила позицію стосовно основних запитань, пов'язаних із використанням факсимільного підпису. Так, згідно зазначеної позиції є неприпустимим використання факсиміле платниками податків ні при складенні податкової звітності, ні при оформленні податкової накладної.
Посадові особи органів ДПС також не мають права використовувати факсиміле в податковому повідомленні-рішенні, податковій вимозі, наказі та направленні на проведення перевірки.
Аргументація та деталі відповідей затверджені наказом ДПС України від 22.11.2012 №1047 "Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації з питань застосування факсиміле при складанні первинних документів, документів бухгалтерської та податкової звітності".
 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool