Банківські послуги стають доступні жителям найвіддаленіших сіл Кіровоградщини

Листопад 07, 2016 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Ще у листопаді 2014 року ПриватБанк та Державне підприємство поштового зв'язку “Укрпошта” підписали генеральну угоду про введення унікальної послуги з отримання чи видачі готівки власникам платіжних карт у відділеннях поштового зв'язку через термінали ПриватБанку.

Сьогодні жителі 20 невеликих населених пунктів, де немає жодної банківської установи, можуть не лише зняти готівку, але і внести кошти на картки ПриватБанку. Вже не потрібно гаяти час та гроші аби доїхати до районного центру, щоб зняти пенсію, заробітну плату чи соціальні виплати в банкоматах або касах банківських відділень, оплатити кредит чи поповнити картки дітям тощо.

“Дуже приємно, коли роботодавці піклуються про своїх співробітників, - розповідає Олена Корж, керівник Напрямку із залучення та реалізації зарплатних проектів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лише минулого місяця до нас звернулись керівники фермерських господарств сіл Лозувата Благовіщенського району та Інгуло-Кам”янка Новгородського району з проханням про встановлення терміналів. Тепер жителі цих сіл можуть користуватись картками ПриватБанку, здійснювати оплату будь-яких платежів, в т.ч. і комунальних, купувати квитки, оформляти депозит, перераховувати кошти на інші картки, замовляти послуги Приват24. І все це без подолання чималих відстаней до найближчих районних центрів”.

Ця послуга ПриватБанку та “Укрпошти” особливо актуальна для мешканців віддалених сіл області, яким потрібно було їхати не один десяток кілометрів до районного центру, аби отримати готівкові кошти. Угода ПриватБанку з “Укрпоштою” відкриває чудову можливість отримувати готівку безпосередньо в поштовому відділенні. До слова, для клієнтів ПриватБанку ця послуга абсолютно безкоштовна, комісію за користування послугами “Укрпошти” взяв на себе ПриватБанк.

“Співпраця з ПриватБанком завжди взаємовигідна, - розповідає Михайло Сулима, директор ТОВ “Зоря” с.Лозувата Благовіщенського району. - Банк отримує нових клієнтів, а ми - найновіші та найтехнологічніші послуги. Наше село найвіддаленіше від районного центру, тому вирішення усіх фінансових питань займало чимало часу для лозуватців. Дорога до Благовіщенська, відвідування банківської установи, дорога назад - на все про все йшов цілий день. У гарячу пору для селянина кожен день на вагу золота”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool