Андрій Райкович перевірив хід будівельних робіт на водорегулюючій споруді

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 820 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 вересня, міський голова Андрій Райкович разом зі своїм заступником Олександром Грабенком та начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічем перевірили хід будівельних робіт на водорегулюючій споруді, що знаходиться на Інгулі поряд з Михайлівським мостом у Кропивницькому.

На даному етапі реконструкції дамби одночасно відбувається декілька процесів. Заливається бетоном верхня плита споруди і здійснюється процес ін'єктування бетоном підземної частини водопровідних колекторів. У свердловини під тиском подається розчин з бетону і вапняку, який після застигання утворить монолітну масу, що не дозволить воді підмивати основу водорегулюючої споруди.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Можливо, я не в повній мірі задоволений темпами роботи, але якщо проаналізувати таке співвідношення, як швидкість виконання та якість і надійність, можна з впевненістю сказати, що тут все гаразд, - наголосив міський голова Андрій Райкович. - Це важлива гідротехнічна споруда, вона повинна мати максимальну гарантію надійності та довговічності, отже поспішати з будівництвом не варто. Із моменту побудови дамби пройшло багато часу, останнім часом вона була вже в аварійному стані і потребувала капітального ремонту, тому наше рішення щодо капітального ремонту дамби була єдино вірним у такій ситуації рішенням. Я певен, що ця гідроспоруда буде якісно виконувати всі свої функції і убезпечить центральну частину Кропивницького від можливого підтоплення, особливо в період пропуску повеневих вод.

За словами Віктора Ксеніча, реконструкцію водорегулюючої споруди планується завершити до 30 жовтня, а до того необхідно закінчити процес ін'єктування і здійснити благоустрій прилеглої території.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool