7 років позбавлення волі отримав підприємець із Кіровограда за розтрату державних коштів, призначених на ремонт дороги

Травень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 1

Коли органи прокуратури беруться за справу відновлення законності, то неодмінно доводять її до логічного кінця. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Близько року тому повідомлялося, що відносно директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда було порушено кримінальну справу через розтрату останнім бюджетних коштів в особливо великих розмірах та пов’язаним з цим службовим підробленням. Йшлося про завищення вартості робіт по ремонту дороги в обласному центрі на суму понад один мільйон гривень та присвоєння ним понад 400 тис. грн.

На даний час вироком Кіровського районного суду міста Кіровограда даного підприємця визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч.2 ст. 366 Кримінального кодексу України. Йому остаточно призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Позбавлено право займати посади на підприємствах, установах та організаціях, які пов’язані з організаційно-розпорядчою діяльністю строком на 3 роки. Крім того, конфісковано особисте майно.
Вирок суду ще не набрав законної сили і може бути оскаржений в апеляційній інстанції.
Сподіваємось, що ця історія буде наукою для охочих заглядати до державної кишені.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool