Протидія корупції в органах Державної фіскальної служби Кіровоградщини

Квітень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

З метою забезпечення виконання основних завдань щодо запобігання корупції в системі фіскальної служби області діє відділ власної безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській, основною функцією якого є організація та проведення профілактичної роботи серед працівників територіальних органів служби, задля попередження вчинення ними злочинів у сфері службової діяльності, корупційних діянь та інших порушень вимог чинного законодавства, а також винесення офіційних застережень у разі виявлення передумов можливого вчинення ними корупційних правопорушень або злочинів.

З початку 2015 року управлінням власної безпеки ГУ ДФС в області здійснено 35 службових розслідувань і перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області. За їх наслідками внесено 23 подання про притягнення до відповідальності та усунення причин умов, що сприяли вчиненню порушень. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 11 співробітників.
В результаті дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, в т.ч. хабарництву, працівниками відділу протягом першого кварталу 2015 року проведено 143 профілактичних заходи.
Крім того, з початку 2015 року за матеріалами співробітників відділу власної безпеки відкрито 1 кримінальне провадження стосовно службових осіб податкових та митних органів Кіровоградської області.
Інформацію про випадки порушення прав платників, де вбачаються ознаки вчинення службових злочинів, корупційних правопорушень, появи громадян, які видають себе за працівників органів Державної фіскальної служби, а також інші правопорушення, можна повідомити за номером телефону (0522) 36-69-43. Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool