Українська співачка GROSU презентує чуттєвий трек про кохання

Вересень 08, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Зараз в мене відбувається душевне переродження, коли хочеться максимальної душі, лірики, важливих тем і того, що максимально чіпляє . Мені надзвичайно приємно, що ця пісня не залишила нікого байдужим.

Пісня ще до виходу стала хітом. Адже, коли співачка поділилась фрагментом нового треку “Звичка” митю набрала мільйони переглядів. Лише у ТікТок на неї за короткий проміжок часу було знято більше 10 тисяч кліпів користувачами.

“Я справжня й випускаю пісні не для хайпу. Тому особливо радію, коли бачу таку віддачу у слухача. З кожним днем росте число людей, які постійно викладають цей трек в себе. Ми не зіпсовані, ми вміємо кохати, відчувати, переживати, тому кожен бачить себе у цій пісні. У всіх була і любов, і звичка, і біль, і досвід який хочеться викреслити із життя, мені теж близька ця тема”.

Разом з хітом артистка презентує нову відеороботу.

“Кліп знятий моєю командою та з мінімальним вкладенням, тому що в цей час важливіше витрачати кошти на інші речі. До того ж, я вважаю, що в творчості не важливо які гроші ти вкладаєш, важлива - душевність ,яка притягує погляд і обов'язково передається тим, хто споглядає”.

В кліпі на пісню “Звичка” Аліна передала правду життя:
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool