Які книги читати в сімейному колі?

Травень 12, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

 Відповіді на ці та інші запитання дізнавалися читачі у бібліотеці №18, залучившись до онлайн-порадника «Для захоплюючого сімейного читання», який проведено до Дня сім'ї.

До уваги користувачів бібліотекарі оформили цікаву виставку, склали рекомендаційний список нової української літератури для сімейного читання і спільного дозвілля.

Читання книг у сім’ї – одне з важливих джерел формування особистості людини.

Особливу роль у цій справі відіграють батьки. Саме вони власним прикладом і своїм ставленням до книги повинні розвивати у дитини інтерес до читання, сприяти її духовному розвитку. Усі маленькі діти люблять слухати казки, просять тата чи маму ще і ще раз почитати про улюблених героїв. Адже що може бути приємнішим за милі звуки маминого голосу, який оживляє сторінки улюбленої книжки!

Бібліотекарі радять, запрошують до бібліотеки та рекомендують!

Резніченко Віра
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool