Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості відбудеться у заочному та онлайн форматах

Квітень 15, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1600 | Коментарі: 0

Традиційно, у 20-х числах квітня Кіровоградський обласний ЦДЮТ приймає учасників Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі.

Незважаючи на складні умови воєнного стану, організатори – Український державний центр позашкільної освіти, Міжнародна асоціація позашкільної освіти, департамент освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості та громадська організація „Молодіжне громадське об’єднання „Центр” підготувалися до проведення XХVII Фестивалю, який відбудеться у заочному та онлайн форматах 19-21 квітня 2022 року у місті Кропивницькому.

Цьогорічний Фестиваль продовжує розпочату минулого року концепцію реалізації Цілей сталого розвитку. Тема XХVII Фестивалю – „Земля для нас та для нащадків. Маркери сталого розвитку міст та громад” особливо актуальна у сучасних реаліях. Про це свідчать понад 300 заявок у надскладний для нашої країни час з 9 областей України, отриманих організаційним комітетом. Після Перемоги нашу країну чекає масштабна відбудова не тільки окремих інфраструктурних об’єктів, а цілих міст і територій, зруйнованих ворогом. А тому тема розвитку міст та громад на часі, як ніколи.

Мета проведення Фестивалю – привернення уваги учнівської, студентської молоді, суспільства загалом до проблем сучасності та вираження власного бачення та власної позиції засобами мистецтва.

Програма Фестивалю передбачає церемонії відкриття та закриття, конкурсні програми у номінаціях „Громадська думка”, „Театральне мистецтво” та „Образотворче мистецтво”, творча майстерня „З Україною в серці. З вірою в майбутнє”, майстер-класи від членів журі Фестивалю, віртуальну виставку та багато різноманітних цікавинок.

До онлайн Події Фестивалю можна долучитися за посиланням: https://fb.me/e/4y8r6bSXq

Вдячні за співпрацю. Усе буде Україна!

Наші контакти:

e-mail: pres.sluzhba.ocdut@gmail.com

Сайт закладу ocdut.kr.ua;
Сторінка онлайн-події у Facebook: https://fb.me/e/4y8r6bSXq
Фб-сторінка закладу: facebook.com/kocdut
Сторінка в мережі Instagram instagram.com/kocdut/
Телеграм-канал: https://t.me/kocdut_kr
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool