Лайливість - це хвороба чи ознака сучасності

Лютий 23, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Про красу, силу та пишність української мови говориться  дуже багато. 

Але мова буває різною... Поговорити про це і зібралися  дівчата з клубу «Наталка» при Центральній міській бібліотеці для дітей на годину роздумів 

«Лайливість – це хвороба чи ознака сучасності». Книги та відеоматеріали  представили нецензурні вислови,  як  особливий винахід суспільства, що виконує важливу психологічну функцію.

З моменту нападу росії на Україну психіка мільйонів людей знаходиться в надсильній напрузі і вивільняти нестримні емоції, агресію та злість допомагають лайливі слова. Юнки розказали історії своїх сімей та індивідуальне ставлення до лихослів’я. 

Прослухали поради від психологині  «Чому діти лаються під час війни та як із цим бути». Проговоривши всі аспекти вживання нецензурної лексики дійшли висновку: зараз - на здоров'я, після Перемоги - будемо відбудовувати не лише наші міста та села, а й власну культуру мовлення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool