Що являє собою закон бумеранга?

Травень 22, 2021 | Аномальні новини | Переглядів: 14716 | Коментарі: 0

Все досить просто. Якщо людина комусь зробила погано або вчинила несправедливо, то у відповідь вона отримає в кілька разів більше негативних наслідків на свою адресу. 

Тому цей ефект називається бумеранг, який завжди повертається до свого власника.

Австралійські аборигени своєю дерев'яною метальною палицею, яка завдяки своїй особливій аеродинамічній формі завжди прилітає назад, цією зброєю вони добували собі їжу. Так будь-яке наше слово або дія - як добре, так і зле - в обов'язковому порядку повертається до нас.

Читаючи Біблію, можна знайти в ній висловлювання: «Да воздасться кожному за вчинками його» або як кажуть в народі: «Що посієш, те й пожнеш», «Посієш вітер, пожнеш бурю», «Як аукнеться, так і відгукнеться».
Багатьох цікавить питання: коли спрацює закон бумеранга і чи можна його прискорити? Є кілька шляхів вирішення цього питання.

Віддати справедливість на суд Всесвіту або ж вдатися до молитов або заговорів. Кожен повинен вирішити сам, але бумеранг всерівно прилетить, чи хочемо ми цього чи ні. Просто це справа часу і збігу обставин.

За часів наших далеких предків бумеранг відплати наздоганяв людей в сьомому поколінні.

 Людина, яка вчинила поганий вчинок, накликала на свій рід прокляття аж до сьомого коліна. Минув час, і бумеранг почав вражати четверте покоління людей. В ті часи говорили, що «гріхи батьків «впадуть» на голову їх дітей», маючи на увазі також онуків і правнуків.

Сьогодні удару у відповідь бумеранга, можна отримати ще швидше - час повернення зла значно зменшився. Невдачі, які ви заслужили, прийдуть у ваше життя дуже швидко.

Якщо з одного разу людина не зрозуміла, що робити погані вчинки не можна, то Всесвіт наступного разу «пояснить» йому ще з більш великою силою повернення негативу, який може торкнутися всіх сфер життя цієї людини.

 

Слушна порада для тих, хто хоче зменшити ефект повернення бумерангу в свою адресу. Потрібно припинити пакостити іншим, варто задуматися над своєю поведінкою і не робити іншим зла, нікому не бажати смерті, не ображати і не проклинати оточуючих, тоді і горезвісний бумеранг просто ослабне.

І ще одна порада - робити побільше добра оточуючим вас, але тим, хто в цьому щиро потребує.

Якщо ви дочитали до кінця, то Вам потрібно було це дізнатися, а це знак - не пропустіть свій шанс. Якщо Ви хочете дізнаватися цікаві факти, прогнози, слушні поради - підписуйтесь на  блог і діліться ним зі своїми друзями.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool