Чудо-рослина позбавить від негативної енергії та хвороб (ВІДЕО)

Травень 30, 2021 | Здоров'я та краса | Переглядів: 10091 | Коментарі: 0

Сьогодні я вам розповім про «Королівську траву», яка служить ліками проти багатьох хвороб. Це чудо-рослина рятує людський організм від токсинів та запалень, а також бореться з раковими клітинами та називається вона — базилік.

Це досить відома пряна рослина, яка не тільки покращує смак страв, але і приносить користь нашому здоров'ю.

Цілющі властивості базиліка різноманітні: він має протизапальну, бактерицидну, спазмолітичну, знеболювальну, відхаркувальну, тонізуючу дію, вживання в їжу цих прянощів цілюще впливає на травлення, сприяє зміцненню нервової системи і застосовується для зміцнення пам'яті та проти стресу.

Індуси й по сьогоднішній день вірять в божественні властивості рослини. У греків він вважався символом любові, а в Румунії прийнявши гілочку рослини від дівчини — молодий хлопець вважався її нареченим.

Базилік має чисту енергію, допомагає очистити розум від негативу. Також вважається, що вживання базиліка в їжу сприяє очищенню аури і дає божественний захист. За релігійним віруванням, мати в будинку квітку базиліка означає очистити життєвий простір від негативу.

Слов'яни вирощували базилік через пряний аромат та терпкий смак.

Багатий вміст вітамінів дозволяє базиліку позитивно впливати на організм.
Спектр можливостей і користі пряної трави досить широкий. Базилік ефективний при бактеріальних ураженнях шлунково-кишкового тракту, має противірусну дію при запаленнях верхніх дихальних шляхів, відмінна профілактика грибка стопи.

Базиліковий чай заспокоює нервову систему, і налаштує вас на сон.

Чай з базиліку допомагає усунути неприємний запах з ротової порожнини, уповільнити розвиток карієсу і зміцнити ясна, а також нормалізувати артеріальний тиск.

Базилік можна вирощувати не тільки на дачі, але і в домашніх умовах: на підвіконні або балконі в ящиках або великих вазонах. І тоді кладезь вітамінів буде завжди у вас під рукою. І ще для освічених - ви отримаєте захист вашого домашнього «вогнища» від негативної енергетики.

Якщо ви хочете і надалі пізнавати про цілющі властивості  лікарських рослин, то підписуйтесь на  ЮТУБ канал 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool