«Золото» в Кіровограді

Травень 13, 2014 | Спорт | Переглядів: 1708 | Коментарі: 0

На початку травня в столиці України пройшов п‘ятий турнір з міні-футболу серед енергопостачальних компаній на кубок «Київенерго». Змагання мають статус міжнародних, але на превеликий жаль команда з Молдови не змогла потрапити на турнір через бюрократичні перепони. Отже, участь в турнірі взяли 7 команд, які представляли ПАТ «Кіровоградобленерго», ПАТ «Одесаобленерго», ПАТ «Прикарпаттяобленерго», завод «Антонов» (м. Київ»), ПАТ «Київобленерго», ПАТ «Крименерго», ну і, звісно, команда господарів змагань ПАТ «Київенерго».

Ігри проходили в спортивно-оздоровчому комплексі ТЕЦ-6. Футбольні колективи було розподілено на дві групи. До групи А за результатами жеребкування потрапили команди «Київобленерго», «Одесаобленерго», «Прикарпаттяобленерго» та заводу «Антонов». Суперниками у групі В стали «Кіровоградобленерго», «Крименерго» та «Київенерго».

За результатами ігор у групах до наступного етапу змагань пройшли команди з Одеси, Прикарпаття, Кіровограда та господарі турніру.

Першу півфінальну пару склали одесити та кияни, другу – футболісти з Кіровограда та Івано-Франківська. З рахунком 3:2 кіровоградці у напруженому й безкомпромісному протистоянні здолали супротивників і
забезпечили собі місце у фіналі.

На завершальному етапі турніру суперником кіровоградської команди став колектив з Одеси. На початку гри футбольна Фортуна посміхнулася одеситам і вони повели в рахунку. Але кіровоградці зуміли наприкінці першого тайму зрівняти рахунок, а у другому таймі остаточно переломити хід гри на свою користь. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди ПАТ «Кіровоградобленерго» з рахунком 4:1.

Окрім турнірного «золота» команда ПАТ «Кіровоградобленерго» відзначилася в індивідуальній номінації – звання «Кращий гравець турніру» здобув кіровоградець Віталій Дяденко.

Сергій Богомільчук,
прес-секретар ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool