Кіровоградська Зірка розпочала тренування

Січень 14, 2013 | Спорт | Переглядів: 1500 | Коментарі: 0

12-го січня  кіровоградська "Зірка" (основній склад) вийшла з відпустки і розпочала перший навчально-тренувальний збір (НТЗ) в рідному місті.

Відбулися організаційні збори, на яких були оголошені плани та завдання команди на найбличий період роботи. Перший НТЗ триватиме з 12 по 22 січня. 15 січня "Зірка" проведе контрольний поединок в Олександрії,23 січня - на базі молдовського "Шеріфа" проти ФК "Тираспіль". Надалі плануються два НТЗ в Алушті (Крим) та один в Туреччині. 23 лютого "Зірка" зіграє в Дніпропетровську проти "Дніпра". Щодо першого збору в Алушті, то дати контрольних поєдинків та суперників уточнюються.
Залишили команду Павло Новицький, Максим Хаблов, Андрій Шибко. Після закінчення строку оренди повернувся в розташування київського "Арсеналу" Юрій Бушман.
Напередодні нового року, у грудні місяці, "Зірка" провела НТЗ в Нікополі,в якому взяли участь 11 гравців з найближчого резерву, "Зірки-2", та ряд гравців з команд Ι та ΙΙ ліги, що перебували на оглядах. Було проведено два контрольних поєдинки, в яких кіровоградці подолали збірну вільних агентів - 5:2 та "УкрАгроКом" (Головківка) - 4:1.

джерело http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool