У Кропивницькому відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур (ФОТО)

Червень 11, 2021 | Спорт | Переглядів: 1434 | Коментарі: 0

11 червня у Кропивницькому відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У змаганнях брали участь найміцніші силовики у складі восьми команд. Пожежно-рятувальну службу області представляли Баглюк Дмитро, Поперечний Олександр, Пустовіт Анатолій, Тіньков Артем, Мотренко Руслан.

Боротьба розгорнулась дуже напружена, суперники у рятувальників відмінно підготовлені та сильні. У підсумку в загальному заліку наші спортсмени вибороли «срібло». Третє місце у представників Управління патрульної поліції Кіровоградської області, а перемогу здобули колеги з ГУ НП в Кіровоградській області.

Як зазначив представник команди рятувальників, Олег Твердоступ, наша команда тримає високу спортивну планку в даному виді спорту, і це незважаючи на те, що у членів збірної ГУ ДСНС в області мало досвіду змагань у цьому виді спорту – більшість рятувальників займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, гирьовим спортом, футболом.

Особливо слід відзначити наших богатирів Анатолія Пустовіта та Олександра Поперечного, які не програли жодного поєдинку! Також відмінно продемонстрував свою силу Дмитро Баглюк (2-ге місце у своїй ваговій категорії).

У Кропивницькому відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур

У Кропивницькому відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур

У Кропивницькому відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool