Кіровоградські футболісти увійшли до символічної збірної

Червень 28, 2015 | Спорт | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

Футболісти «Зірки» увійшли до символічної збірної чемпіонату сезону 2014/2015 років

Провідні українські футбольні сайти Football.ua і UA-Футбол назвали символічні збірні першолігового чемпіонату 2014/2015.

Football.ua визначав найперспективніших молодих гравців, які зуміли проявити себе в цьому сезоні. До неї були включені 33 гравці, народжені в 1994 році і пізніше.

До переліку кращих увійшов і правий захисник «Зірки», 20-річний Дмитро Фатєєв. У минулому сезоні він провів у чемпіонаті 21 матч (1 гол і 1 асист), одного разу входив до основного складу збірної туру.
«Фатєєв - головне відкриття кіровоградського футболу минулого року. 2014-й і справді був зірковим для Дмитра - регулярна гра в основі, виклики до молодіжної збірної країни ... От тільки враження від сильного сезону було змазане весняною частиною турніру, коли молодий гравець начисто програв конкуренцію досвідченому динамівському вихованцю Допілці на безпосередньому місці роботи і позбувся шансу поконкурувати за лівий фланг через відмінну гру новачка Андрія Бацули», - пише Football.ua.

Ще раніше, ми повідомляли на нашому сайті про сформовану журналістами Football.ua символічну збірну за підсумками весняно-літньої частини першолігового чемпіонату сезону 2014/2015. До її складу увійшли шість футболістів «Зірки» - воротар Павло Поштаренко, центральний захисник Олександр Кучеренко, ліві захисники Андрій Бацула та Андрій Мостовий, центральний півзахисник Ігор Загальський і нападник Олексій Чичиков.

UA-Футбол назвав кращих у сезоні 2014/15 у першій лізі і включив до свого списку двох футболістів «Зірки» - Андрія Бацулу та Олексія Чичикова.

Лівий захисник / півзахисник Андрій Бацула отримав наступну характеристику: «При переході Андрія в «Зірку» були певні сумніви з приводу його можливих перспектив у кіровоградській команді. Однак крайній латераль «червоно-жовтих» зумів не тільки здивувати, забронювавши собі місце в основі, але й став одним із відкриттів сезону. Мобільний футболіст, який починав на позиції хавбека, з часом перемістився в оборону. Однак від цього «Зірка» тільки виграла. Надійна і впевнена гра в обороні, помножена на вибухові підключення до атак, регулярно наводили страх на суперників».
Свій вибір на користь Олексія Чичикова, що грав на позиціях правого півзахисника та нападника UA-Футбол аргументував наступним чином: «Олексій був визнаний уболівальниками «Зірки» кращим гравцем сезону. І з цим важко не погодитися. Найдосвідченіший хавбек / нападаючий в кожному матчі виконував величезний обсяг роботи, ставши кращим бомбардиром своєї команди в чемпіонаті, а також одним із кращих - за системою «гол+пас».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool