Кіровоград: бліц-новини спорту

Листопад 26, 2013 | Спорт | Переглядів: 1666 | Коментарі: 0

23-24 листопада в Кіровоградському національному технічному університеті відбувся відкритий чемпіонат області з боротьби греко-римської серед юніорів 1994 – 1996 р.н. і кадетів 1997 – 1999 р.н.

У змаганнях взяли участь 60 спортсменів із міст Кіровограда, Новомиргорода Знамянки, Черкас і Кременчука, в т. ч. 8 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Представники даної спортивної школи завоювали одну золоту медаль (Дровалюк Богдан), 2 срібні та 2 бронзові нагороди. Тренує спортсменів Микола Горбань.

21-24 листопада в м. Іллічівську проходили ігри Одеської регіональної ліги з гандболу серед юнаків 2002 р. н. У змаганнях брали участь 8 команд. За підсумками першого етапу команда комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» посідає четверте місце.

23 листопада проведено першість комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» з футболу. У змаганнях, присвячених 75-й річниці утворення Кіровоградської області, взяли участь 4 команди юнаків 2005 – 2006 р.н. Перемогу святкували вихованці тренера Віктора Дегтяра.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

23-24 листопада в СДЮШОР «Надія» відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу. У змаганнях взяли участь 50 спортсменів, у т.ч. 19 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Представники даної спортивної школи завоювали 5 золотих, 4 срібні та 8 бронзових нагород. У загальнокомандному заліку команда КДЮСШ № 2 посіла перше місце. Старший тренер команди В’ячеслав Жуков.

23-24 листопада в м. Кременчуці проходив всеукраїнський турнір з тенісу настільного серед юнаків і дівчат 1998 – 2000 р. н. У змаганнях взяли участь 42 спортсмени, в т. ч. 6 учнів комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Представники даної спортивної школи завоювали одну золоту медаль (Левченко Анастасія), 2 срібні та 3 бронзові нагороди. Тренує спортсменів Тетяна Терьохіна.

23-24 листопада в спортивній залі «Водник» відбулися ігри стартових турів чемпіонату м. Кіровограда з футзалу серед аматорських команд сезону 2013 – 2014 років. Змагання проходять у чотирьох групах (екстра ліга, перша, друга та третя ліги), в яких беруть участь 30 команд. Турнір триватиме з листопада 2013 року по березень 2014 року.

24 листопада в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся черговий матч чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги. Баскетбольний клуб «Кіровоград» зустрічався з діючим чемпіоном України – БК «Мусон» з міста Севастополя.
З рахунком 67:61 перемогли кіровоградські баскетболісти.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool