Сила молитви Давида в Псалмі 85

Січень 03, 2024 | Православ'я | Переглядів: 471 | Коментарі: 0

Молитва завжди вважалася однією з найсильніших знарядь спілкування з Вищим Существом в багатьох релігійних традиціях

В біблії, зокрема, ми можемо знайти численні приклади молитов, які призначені для виявлення шани, покаяння, прохання та вдячності перед Богом.

Один із таких прикладів - Псалом 85, який приписується царю Давиду.

Псалом 85 був написаний Давидом, як молитва про відновлення милості, миру та благодаті. Він відображає внутрішнє становище Давида, який був у проблемах та неспокої. Молитва починається словами: "Ти, Господи, був благословенний землею твоєї, звернувся Якові засуджения й відпустив вину люду свого". Ці слова відображають вдячність і впевненість Давида в тому, що Бог є його захисником та покровителем.

У подальшому тексті молитви Давид стверджує свою віру в Божу милість та прохає про її відновлення. Він пише: "Почуємо, що говорить Бог наш, бо Він говорить мир свого люду Свого та вірливих Своїх, щоб вони не звернулися до безумства". Ці слова виражають сподівання Давида на втішення та наставлення від Бога.

Сила молитви Давида полягає в його вірі та послуху перед Богом. Давид вірив, що тільки Бог може відновити мир та благодать у важкі часи, і він виразив цю віру у своїй молитві. Його слова стали символом надії та віри для багатьох віруючих, які шукають духовної сили в молитві.

Отже, Псалом 85 є не лише відображенням внутрішнього стану Давида, але й великим прикладом сили молитви. Ця молитва нагадує нам про важливість віри, сподівання та послуху перед Вищим Существом, які можуть принести внутрішній мир та благодать в навіть найважчі моменти життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool