Зеленський ініціює законопроєкт щодо статусу ветеранів

Вересень 14, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

«Вірю, що цей законопроєкт, який розробляло Міністерство у справах ветеранів спільно з ветеранами, скоро з’явиться у парламенті. Мені обіцяла пані міністр, і ми про це говорили, що за тиждень він уже буде готовий», — сказав Володимир.

Президент наголосив, що завжди відкритий до спілкування з ветеранами.

«Ви самі делегували кандидата на посаду міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Також поряд зі мною присутній уповноважений з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко, який урятував сотні життів, ризикуючи власним. Я дуже хочу, щоб ви й надалі мали можливість прямого спілкування зі мною та членами моєї команди», — підкреслив Володимир Зеленський.

Глава держави взяв участь у церемонії відкриття національних змагань «Ігри нескорених», що є фінальним етапом відбору збірної України на міжнародні Invictus Games-2020 у Гаазі.

«Мені здається, британська королівська родина вибрала дуже влучне визначення — «нескорені». З нескорених народжується нація. Нашим завданням є цінувати кожного з вас. Знати кожного з вас в обличчя та розуміти ваші потреби», — зазначив Глава держави.

Під час виступу з нагоди початку ігор Президент оголосив хвилину мовчання за загиблими захисниками України.
Володимир Зеленський також оглянув локації стадіону «Піонер», де проходитимуть змагання. Президент побажав національній команді на міжнародних іграх Invictus Games-2020 у Нідерландах здивувати світ своїм характером, незламністю та результатом.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool