Залізничники гідно виступили на міжнародному півмарафоні 3rd Odesa Half Marathon

Серпень 27, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

Четверо працівників регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» взяли участь в одному з масштабних бігових заходів чорноморського узбережжя – Одеському міжнародному півмарафоні 3rd Odesa Half Marathon 2018, який проходив у неділю, 26 серпня, на центральних вулицях міста.

Безпосередньо у півмарафоні на 21,0975 км взяли участь заступник начальника служби воєнізованої охорони Максим Кіріченко та помічник машиністу електровозу локомотивного депо Одеса-Сортувальна Олександр Черкай, які подолали дистанцію за 2 год. 8 хв. та 2 год. 28 хв., відповідно.

Помічник машиніста тепловозу локомотивного депо Подільськ Олексій Джупін у забігу на 5 км фінішував за 25 хв., а помічник машиністу електропоїзда моторвагонного депо Одеса-Застава-1 Данило Гордієнко із результатом 8 хв. 55 с прийшов до фінішу 7-им (6-им серед чоловіків) під час благодійного забігу на 2 км.

За словами залізничників-учасників півмарафону, професійно спортом раніше вони не займались і це вперше, коли долучилися до подібного заходу. Проте зупинятись на цьому жоден не планує, і в наступних спортивних бігових заходах із радістю братимуть участь. Як прокоментував півмарафонець Олександр Черкай: «Ми вдячні керівництву філії та ФСК «Локомотив» за підтримку та можливість представляти філію у подібних змаганнях. Це непросте випробування, яке мотивує до нових спортивних успіхів та заряджає новими емоціями».

Загалом півмарафонську дистанцію подолали 1125 учасників. Всього в події прийняли участь більш ніж 2 тисячі спортсменів із 27 країн світу, за яких прийшло вболівати понад 4 тисяч одеситів і гостей міста.

Залізничники гідно виступили на міжнародному півмарафоні 3rd Odesa Half Marathon

Висловлюємо подяку за організацію участі спортсменів філії у півмарафоні та їхню підтримку представникам одеського ФСК «Локомотив» Сергію Пузакову та Віктору Нікітіну. Ми пишаємося спортивними досягненнями наших колег-залізничників, які гідно представили регіональну філію «Одеська залізниця» у змаганнях!

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool