Visa та ПриватБанк запустили в Україні оплату пальцем

Червень 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 987 | Коментарі: 0

Міжнародна платіжна система Visa та ПриватБанк запустили в Україні пілотний проект технології біометричної оплати покупок за допомогою відбитка пальця. 

Першими оплачувати свої покупки без готівки, карток і навіть смартфонів змогли відвідувачі фестивалю Belive в Києві, які оформили картки Visa ПриватБанку.

«Уперше в Україні – можливість оплатити просто пальцем! Жодних карток, ПІН-кодів і навіть телефонів на фестивалі Belive», – сказав Дмитро Крепак, в. о. голови регіону СНД і Південно-Східної Європи Visa.

Щоб платити пальцем, достатньо один раз «прив’язати» його відбиток до своєї картки та розплачуватися в торговельних точках, що підтримують цю технологію, приклавши палець до зчитувача біометричних даних. Як говорять у ПриватБанку, ця технологія буде цікава насамперед малому та середньому бізнесу, вуличним торгівцям, оскільки приймати платежі можна за допомогою власного смартфону або планшета та спеціального біометричного сканера.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool