В Музеї історії Одеської залізниці проходять екскурсії для школярів

Лютий 23, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

20-22 лютого учні 5-х класів одеської гімназії №4 відвідали Музей історії Одеської залізниці, де ознайомились з експозицією і разом з тим прослухали лекції щодо правил поведінки на об’єктах залізничної інфраструктури.

Так цими днями до установи завітало чотири групи гімназистів.

Для них провідний методист науково-технічної бібліотеки Дорожнього центру наукового-технічної інформації регіональної філії (ДЦНТІ) Юлія Волк провела тематичну лекцію, під час якої діти переглянули мультфільми про наслідки недотримання правил поведінки на залізничних вокзалах, під час мандрівки пасажирським поїздом, перебування біля залізничної колії та інше. Після лекції кожен школяр отримав пам’ятку з правилами перебування громадян на об’єктах інфраструктури залізничного транспорту.

Також для юних відвідувачів була проведена оглядова екскурсія. Завідувач Музею історії Одеської залізниці В’ячеслав Степовий розповів про цікаві факти з історії розвитку магістралі, раритетні експонати, карти та фотографії, фірмовий одяг минулих десятиліть та інше, що залишило багато позитивних вражень у школярів.

Зазначимо, працівники ДЦНТІ постійно проводять профілактично-роз’яснювальні заходи для учнів і студентів різних навчальних закладів на предмет дотримання правил безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури, в тому числі й в приміщенні музею.

Додамо, Музей історії Одеської залізниці працює по будням з 8:00 до 17:00 за адресою: м. Одеса, вул. Степова, 44. Попередній запис на безкоштовні екскурсії за телефонами: (048) 727-20-50 або 727-20-53.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool