У касах Одеської магістралі відкриваються нові пункти продажу залізничних квитків

Жовтень 02, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

5 жовтня на залізничних вокзалах Ізмаїл,Білгород-Дністровський та Первомайськ-на-Бузі відкриються каси з продажу залізничних квитків у міжнародному сполучені.

На сьогоднішній день аналогічні каси працюють на вокзалах Роздільна, Подільськ, Рудниця та Вапнярка.

Також з вересня місяця поточного року у сервісному центрі міста Чорноморськ відкрито квиткову касу по реалізації квитків на автобусні маршрути.

Нагадуємо, що наприкінці 2017 року на базі виробничого підрозділу «Одеська дирекція залізничних перевезень» ПАТ «УЗ» стартував пілотний проект з продажу проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення. Перші продажі автобусних квитків були здійснені у касі залізничного вокзалу Роздільна. Наразі відкрито 4 пункти продажу: Роздільна, Подільськ, Вапнярка та Чорноморськ.

Відкриття кас з продажу автобусних квитків дозволяє покращити якість обслуговування пасажирів, адже наявність подібних квиткових кас на залізничних вокзалах є додатковим варіантом організації поїздки, який дозволяє пасажирові спланувати маршрут залізничним транспортом з пересадкою на автобус та навпаки.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool