Продукти та послуги ПриватБанку

Жовтень 17, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 5724 | Коментарі: 0

ПриватБанк є одним з найбільш інноваційних банків світу.

Наприклад, понад десять років назад банк став одним із перших у світі, що почав використовувати одноразові SMS-паролі. До останніх інновацій, які отримали визнання по всьому світі, належать такі продукти, як платіжний міні-термінал, вхід в Інтернет-банкінг через QR-код, онлайн-інкасація, а також десятки різноманітних мобільних додатків.

Зберігати кошти на банківському рахунку, маючи цілодобовий доступ до них за допомогою пластикової картки, набагато зручніше і безпечніше, ніж серед рушників в шафі або в книзі на книжній полиці

Кредитна картка «Універсальна» - це платіжний інструмент, що дозволяє користуватися без обмеження власними, і кредитними коштами банку. Що немало важливо ваші родичі, друзі та колеги по роботі можуть поповнювати вам баланс. Їй ви можете розрахуватися в магазинах, при покупці товарів і послуг в мережі інтернет, інформаційних кіосках, знімати готівку.

Картка, яка дає Вам можливість користуватися як власними грошима на картці, так і взяти кредит, використовуючи кошти банку (до 50 000 грн). На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери. Оплата доступна в будь-яких торгових точках, в Інтернеті й терміналах самообслуговування. Також Ви можете знімати готівку в будь-якій точці світу. Зберігаючи власні гроші на картці, Ви отримуєте 7% річних на залишок особистих коштів понад 100 грн (гроші зараховуються на Ваш бонусний рахунок). Для цього потрібно активувати депозитну функцію картки через Приват24 або банкомат. Пільговий період до 55 днів дозволяє користуватися кредитними коштами безкоштовно. Якщо Ви погасите заборгованість протягом пільгового періоду,

Оформити картку можно за посиланням

 


Міжнародним варіантом платіжної картки від ПриватБанку є карта «Універсальна Gold».

Використовуючи цей банківський продукт, клієнт може користуватися як власними коштами, таки кредитними пропозиціями. Карта Gold від Приватбанку може поповнюватися родичами, партнерами і знайомими власника цієї картки. Картка «Універсальна Gold» з якою Ви отримуєте обслуговування від персонального банкіра в зручний для Вас час. З карткою рівня Gold Ви зможете користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами. На цю картку Вам можуть перераховувати гроші Ваші родичі, знайомі або партнери.

Гроші на картці «Універсальна Gold» як особисті, так і кредитні доступні Вам у будь-якій точці світу в будь-який час. Іменні картки «Універсальна Gold» підтримують технологію безконтактних оплат Visa payWave та Mastercard Contactless. Це дозволяє здійснювати купівлі, не випускаючи картки з рук. У разі купівлі на суму до 1000 грн (за карткою VISA) та до 500 грн (за карткою Mastercard) не потрібно вводити ПІН-код або підписувати чек. Для отримання картки «Універсальна Gold» Вам потрібні паспорт та ІПН.

Оформити картку можна за посиланням 

 


«ПриватБанк» пропонує людям похилого віку найбільш вигідні умови отримання пенсій. Пенсійна карта Приватбанку відкривається в рекордно швидкий термін: відвідати банк доведеться всього один раз без необхідності витрачати час на поїздку до Пенсійного фонду.

 

Для всіх, кому необхідно отримувати державні виплати, підійде соціальна карта. Її можна використовувати в магазинах для оплати покупок, а кошти з карти легко доступні для зняття в касах банку або ж банкоматах. Кошти на соціальну карту нараховуються в національній валюті. Оформити картку можно за посиланням


ЮніорБанк - це унікальна програма ПриватБанку. Вона спеціально створена для навчання дітей шкільного віку основам фінансової грамотності. Шановні батьки! Запрошуємо вашу дитину в ЮніорБанк – фінансову освітню програму ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років. Тут ваша дитина навчиться користуватися банківськими послугами, а також розумно розпоряджатися кишеньковими грошима. Картка Юніора – це перший крок до фінансової грамотності вашої дитині!

Як отримати безкоштовну Картку Юніора? Для оформлення картки необхідні: свідоцтво про народження дитини (допускається свідоцтво, видане не в Україні); довідка ІПН (обов’язково для дітей з 14 років); електронний паспорт (ID-картка) (з 14 років) або загальногромадянський паспорт (з 16 років); наявність у батьків картки «Універсальна» та особистого номера телефону в дитини. Контролюйте витрати вашої дитини з Карткою Юніора! 

Оформити картку можно за посиланням


 

ЖИТЛО В КРЕДИТ

сума кредиту від 100 тис. до 2 млн. грн
початковий внесок – від 25%
ставка за кредитом – від 14,32% річних

Калькулятор


АВТО В РОЗСТРОЧКУ

Аванс від 10%

Cтавка від 0.01%

Строк до 7 років

Калькулятор


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool