Помер народний артист України Віталій Білоножко

Січень 09, 2024 | Новини регіонів | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

У Києві помер відомий народний артист України Віталій Білоножко. 

Трагічну звістку повідомила Буринська міська рада на Сумщині, звідки родом артист.

Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – ВІТАЛІЙ ВАСИЛЬОВИЧ БІЛОНОЖКО…
Особисто Буринський міський голова Віктор ЛАДУХА, виконавчий комітет Буринської міської ради, депутатський корпус, уся Буринська громада глибоко сумує з приводу смерті Народного артиста України, українського співака, засновника і організатора Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець» ВІТАЛІЯ БІЛОНОЖКА.
Ще влітку ми віншували Віталія Васильовича із осяйним ювілеєм, у спогадах разом поринали у світ його слобідського дитинства, бажали ґараздів, запрошували на гостини до Буринського краю, раділи його вітанням земляків…
Віталій Білоножко завжди був жаданим гостем на Буринщині, його виступи на концертних сценах ставали справжнім святом для земляків, збирали сотні і тисячі поціновувачів.
До самого серця проймали слова пісень, котрі линули срібними струнами душі співака, як молитва, як заповіт, як настанова, як спогад про дитинство…
«Україно мати», «Боже, дай Україні волю!», «Давайте разом заспіваєм, браття», «Чарівнице», «Щоб ти щасливою була», як іще тисячі рядків, - знову і знову підхоплювали разом із Віталієм Васильовичем у глядацьких залах.
Його харизма, щирість і відкритість, якими наче обіймав своїм оксамитовим баритоном, навіки звучатимуть у наших серцях...
Для Буринської громади зів’яла квітуча половина саду Віталія Білоножка,- повідомила у фейсбуці Буринська міська рада 

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool