Погода в Україні на вихідні, 16 і 17 січня

Січень 15, 2021 | Новини регіонів | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

На вихідних в Україні буде дуже холодно. 

Температура повітря вночі складе -17...-12 градусів, удень -10...-5.

У східних областях вночі до -22...-19 градусів, удень -18...-14. На всій території країни очікується мінлива хмарність за даними Sinoptik.ua.

У суботу в регіоні можливий дощ зі снігом, у неділю – без опадів. У західних областях і в Карпатах протягом усіх вихідних – невеликий сніг. Вітер змінних напрямків, переважно південно-західний, північно-західний, північнний і західний, 1-5 м/с. Початок наступного тижня пройде теж холодно, на Водохреща температура повітря зросте до -22 градусів морозу, хмарно з проясненнями, опадів не спостерігається.

У північних областях у Києві, Чернігові, Сумах, Житомирі буде дуже холодно. Температура повітря вночі опуститься до -19...-14 градусів, удень стовпчики термометрів трохи піднімуться до -14...-10. На всій території регіону збережеться мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні – без опадів за даними Sinoptik.ua. Вітер північний, північно-західний і західний, 1-6 м/с. Початок наступного тижня пройде теж холодно, на Водохреща температура повітря зросте до -22 градусів морозу, хмарно з проясненнями, опадів не спостерігається.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні переважно суха погода. Вночі від -14 до -9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -6...-4. Вітер західний, північно-західний і північний, 1-5 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. На півострові в суботу в Сімферополі, Феодосії, Красноперекопську, Євпаторії буде суха погода. У Керчі, Севастополі, Ялті можливий невеликий сніг. У неділю в регіоні висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі в межах -9...-2 градуси, вдень - до -4...+2. Вітер північно-західних, північних, північно-східних і західних напрямків, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода. У суботу і в неділю в Луганську, Донецьку можливий невеликий сніг. У Дніпропетровській області – без опадів. Уночі до -20...-15 градусів, денна температура повітря складе -11...-6. Вітер західних, північних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях невеликий сніг йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, але до вечора поступово вщухне. Температура повітря вночі до -17...-12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -10...-5. Вітер південний і південно-західний, 3-9 м/с. У регіоні буде хмарно весь день. У другій половині тижня по всій території області збережеться хмарна погода, без опадів, відчутне зниження температури.

У Карпатах ясним небо буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. У суботу і в неділю в Ужгороді, Луцьку, Львові невеликий сніг, який розпочнеться вдень, ще до настання вечора закінчиться. Температура повітря вночі від -12 до -10, удень – від -9 до -8 градусів. Вітер західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні – без опадів. Місцями в суботу в центральних областях можливий невеликий мокрий сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть -18...-14 градусів, удень -13...-7. Вітер північних, північно-західних і західних напрямків, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool