Погода в Україні на п'ятницю, 23 червня

Червень 22, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується мінлива хмарність

Майже на всій частині країни прогнозується суха погода.

У західних областях і в Карпатах можливий невеликий дощ з грозою, іноді град, діаметром 6-19 мм. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +8...+21 градуса, вдень +19...+32. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північний, північно-західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-8 м/с, місцями короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +8...+15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +19...+25. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14...+19 градусів, удень повітря прогріється до +23...+32. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря складе +15...+21 градус. Денна буде коливатися від +25 до +29. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +12...+16, денна температура повітря складе +26...+29 градусів. Вітер північно-західний, південно-західний, південний і західний, 1-6 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати дощова погода з грозою. Місцями можливий град діаметром 6-19 мм. Температура повітря вночі опуститься до +12...+17 градусів, удень підніметься до +22...+29. Вітер південний, східний, південно-східний, західний і південно-західний, 1-5 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні вдень і ввечері йтиме дощ з грозою, град, діаметром 6-19 мм. Температура повітря вночі +14...+17, удень +22...+23 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний, західний і південно-західний, 1-4 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/ с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+15 градусів, удень – від +23 до +31. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool