Перша стрілецька група з оперативно-профілактичної роботи розпочинає роботу на Одеській магістралі

Жовтень 20, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Урочистий захід із нагоди завершення спеціальної підготовки робітників стрілецької команди з оперативно-профілактичної роботи відбувся 19 жовтня в актовій залі управління регіональної філії «Одеська залізниця».

Із вітальним словом до присутніх звернувся очільник регіональної філії Сергій Нікулін, який зазначив, що створення стрілецької команди - це надзвичайно важливий, новаторський та відповідальний етап для філії, тому він покладає великі сподівання, що вже найближчим часом новостворений загін покаже гідний результат. Керівник філії побажав стрілкам міцного здоров'я, менше ризиків та завжди залишатися принциповими в своїх рішеннях і роботі.

До слів привітань долучився директор з безпеки ПАТ «Укрзалізниця» Артем Морковкін. Він акцентував увагу на тому, що подібні функції раніше виконувала транспортна міліція, проте після її ліквідації саме Одеська магістраль стала першою філією, в якій з’явився такий спецпідрозділ. Адже співробітники стрілецького загону мають повноваження, якими не володіє служба воєнізованої охорони. «На вас покладаються великі надії та серйозні завдання, бо до цього спецпідрозділи були лише в правоохоронних органах. Бережіть себе та працюйте в рамках чинного законодавства», - додав директор з безпеки.

Варто зазначити, що стрілецька команда з оперативно-профілактичної роботи в кількості 57 чол. створена у складі Одеського загону воєнізованої охорони завдяки ініціативі керівництва Одеської залізниці та директора з безпеки ПАТ «Укрзалізниця» відповідно до наказу в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Кравцова О.П. «Про затвердження Плану заходів щодо впровадження пілотного проекту зі створення спеціальних підрозділів на регіональних філіях «Одеська залізниця» та «Придніпровська залізниця».

Перша стрілецька група, Одеській магістралі

Наразі до роботи приступає 35 працівників стрілецької команди з оперативно-профілактичної роботи, які протягом місяця проходили курс спеціальної підготовки з теоретичних та практичних навчальних занять із застосуванням бойової вогнепальної зброї. Головне завдання новоствореного підрозділу полягає в плануванні, організації та реалізації комплексу заходів щодо профілактики, попередження, пошуку і недопущення розкрадань вантажів і матеріальних цінностей залізниці. Задля якісного забезпечення роботи групи оснащуються спеціальним технічним приладдям: бронежилетами, приладами нічного бачення, технікою та іншими елементами екіпіровки.

По завершенню заходу директор філії Сергій Нікулін, директор з безпеки ПАТ «Укрзалізниця» Артем Морковкін, заступник директора регіональної філії Павло Яценко вручили працівникам стрілецької команди свідоцтва про проходження курсу спеціальної підготовки, службові посвідчення, а також комплекти зимового тактичного одягу та взуття. Вже з понеділка робітники спецпідрозділу розпочнуть свою роботу на Одеській магістралі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool