ПАТ «Укрзалізниця» забезпечить мешканців Ізмаїла додатковим поїздом

Грудень 22, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1120 | Коментарі: 0

Регіональна філія «Одеська залізниця» разом із «Пасажирською компанією» ПАТ «Укрзалізниця» подбали про пасажирів міста Ізмаїл, які скаржаться на недостатнє залізничне сполучення із їх містом. 

З 22 грудня для пасажирів, яким незручно діставатися до Одеси і зворотно поїздом №145 К «Київ-Ізмаїл», курсуватиме сезонний додатковий швидкий поїзд №286/285 Білгород-Дністровський – Ізмаїл – Білгород-Дністровський.

Зазначений поїзд відправлятиметься із Білгород-Дністровського по п’ятницям та неділям о 20:34 та прибуватиме до Ізмаїла о 0.29. Відправлення із Ізмаїла по суботам та понеділкам о 1.04 і прибуття до Білгород-Дністровського о 4.53.

Поїзд курсуватиме складом у три пасажирські плацкартні вагони. Графік розроблено максимально зручно для пасажирів із прив’язкою до приміського електропоїзда сполученням Одеса-Білгород-Дністровський.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool