Одеські залізничники проводять активну роз’яснювальну компанію для попередження випадків травмувань

Липень 17, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 690 | Коментарі: 0

Одеські залізничники вже вдруге за цей рік проводять активну профілактично-роз’яснювальну компанію серед населення для попередження випадків невиробничого травматизму на залізничному транспорті.

У ході попереднього місячника, який було проведено весною для учнів шкіл, ліцеїв і коледжів, а також працівників підприємств, що розташовані у районах, які межують із залізницею, спеціалісти з охорони праці прочитали 880 лекцій, продемонстрували 742 навчальні фільми, провели 135 радіовиступів, розмістили у ЗМІ 17 статей та роздали водіям транспортних засобів 25 тис. 788 інформаційних листків.

Наразі триває повторний місячник, у ході якого керівники виробничих підрозділів забезпечують достатнє освітлення пасажирських платформ, проїздів, пішохідних і службових переходів і покажчиків місць проходу по станціям та платформам, надійну роботу загороджувальних пристроїв, звукової та світлової сигналізації. Працівники станцій звертаються до населення з проханням бути уважними при відправленні, проходженні поїздів, локомотивів, самохідного рухомого складу та не залишатися осторонь у разі виявлення на коліях, автозчепах або інших невстановлених місцях громадян, у тому числі дітей. Крім того на станціях, вокзалах, у поїздах постійно проводиться оповіщення пасажирів щодо необхідності дотримання вимог «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України». Громадян і пасажирів, які перебувають на станціях та вокзалах, своєчасно інформують про прибуття, проходження та відправлення поїздів, а також про виконання маневрових робіт на коліях станцій.

З початку року завдяки пильності та професійним діям машиністів було попереджено 88 випадків наїзду на сторонніх людей.

Нагадаємо, що за даними Одеського регіонального відділу контролю за умовами праці та промисловою безпекою Департаменту охорони праці та промислової безпеки ПАТ УЗ, станом на 17 липня 2018 р. у філії через порушення правил безпечної поведінки поблизу колії залізничним транспортом травмовано 47 чоловік, з них 29 – зі смертельним наслідком. Серед постраждалих – троє неповнолітніх, з яких одного травмовано смертельно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool