На станціях Одеської магістралі відбулися майстер-класи з працевлаштування

Серпень 31, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 693 | Коментарі: 0

Сьогодні, 31 серпня, на станціях регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Одеса-Головна та Подільськ відбулись майстер-класи для претендентів на працевлаштування.

Так, начальником станції Одеса-Головна Романом Овсянніковим, його заступником Анатолієм Мельніченко та начальником відділу кадрів дирекції Наталією Пілаєвою було проведено День відкритих дверей.

Під час заходу кандидати на працевлаштування ознайомилися з роботою станції Одеса-Головна, яка є унікальною в Україні – єдиною тупиковою позакласною залізничною станцією. За словами Романа Овсяннікова, робота на ній вважається престижною, адже завдяки унікальності станції робітники отримують цінний досвід.

Здобувачі побували в приміщенні диспетчерської, побачили, як готуються маршрути, та ознайомилися з роботою чергових по залізничній станції, відповідальних не тільки за роботу станції, але і головного залізничного вокзалу міста. Шукачам роботи розповіли про соціальний пакет, умови праці, пільги та інші переваги, які вони можуть отримати, працюючи на залізниці. Присутні детально ознайомилися з вакансіями, на яких бажають працювати. Більш того, деякі вже подали документи на працевлаштування.

Аналогічний захід сьогодні відбувся і в Подільську. Загалом по шукачам було запропоновано ряд вакантний посад: касир квитковий, складач поїздів, сигналіст, інженер, агент комерційний, машиніст та помічник машиніста крана та інш.

Нагадаємо, що подібні майстер-класи організовуються на виробничих підрозділах, які розташовані у межах функціонування дирекцій, згідно з підписаним Меморандумом про співпрацю ПАТ «Укрзалізниця» та Державної служби зайнятості щодо проведення у 2018 році спільних заходів з працевлаштування.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool