Хто хоче стати мільйонером?

Квітень 24, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

ПриватБанк збільшив суму кредитних лімітів на розрахункові рахунки підприємств малого та середнього бізнесу до 1 млн грн - без застави та додаткових витрат на оформлення!

Більше 200 млн грн швидких та доступних "живих" коштів в будь-яких ситуаціях і в будь-який час пропонує ПриватБанк підприємцям Кіровоградщини та готовий створити кожному надійну фінансову подушку безпеки.

Сьогодні малий та середній бізнес регіону вже отримали більше 100 млн грн кредитних лімітів на розрахункові рахунки, чверть з яких - більше 25 млн грн, підприємці регіону активно використовують. Не секрет, що у підприємців часто виникає ситуація, коли необхідно терміново здійснити платіж, а власних грошей на рахунку бракує. Саме у такій ситуації і виручить кредитний ліміт ПриватБанку.

«Кредитні кошти на рахунку допоможуть уникнути дорогих заставних кредитів, - пояснює Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку. - Розмір ліміту розраховується індивідуально й залежить від оборотів за рахунком, і що найголовніше - його можна отримати швидко і без заставного майна».

Кредитні кошти на розрахункових рахунках допоможуть оплатити платежі за контрактами й представницькі витрати; сплатити податки, збори, інші обов’язкові платежі; виплатити зарплату, відрядні тощо.

“Ніколи раніше не користувався кредитами, більш того, навіть не хотів чути про них. А тут така ситуація, - ділиться директор ФГ Сергій Борисов. - Мені запропонували паливо за вигідною ціною, а пропозиція діяла лише добу. Вільних коштів, як на зло, ще не було. Я згадав про пропозицію ПриватБанку і скористався кредитним лімітом. Придбав паливо за привабливою ціною і зекономив 40 тис. грн, і це - напередодні посівної. Швидко, головне - просто і доступно ”.

Враховуючи, що Кіровоградщина - край аграріїв, ПриватБанк створив особливі умови та пропонує сільгоспвиробникам особливий графік погашення заборгованості за кредитним лімітом, з огляду на сезонність бізнесу. Після того як аграрій скористається лімітом, можливе погашення заборгованості протягом 270 днів (9 місяців).

Нагадаємо, ПриватБанк збільшив максимальну суму кредиту за національною програмою підтримки підприємництва «КУБ» з 500 тис. грн до 1 млн грн. Збільшення суми кредиту поширюється на всі кредитні програми: «КУБ», «АгроКУБ», «ЕкоКУБ».

ПриватБанк має намір у 2018 році виділити малому бізнесу та підприємцям кредитні кошти на суму понад 5 млрд грн. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool