Держприкордонслужба: Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

Лютий 25, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування в районі проведення АТО залишався на рівні попереднього дня.

Загалом контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнули 26,7 тисяч осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6120 осіб та 770 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6380 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5910 осіб та 1310 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3805 осіб та 890 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4500 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 100/170; «Мар’їнка» – 200/190; «Новотроїцьке» – 25/40; «Гнутове» – 150/70.

В КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону зупинили автомобіль, яким перевозили автозапчастини вартістю майже 90 тисяч гривень. Товари намагалися з порушеннями переправити на підконтрольну бойовикам територію. Автівку з вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення

Крім того, в «Майорську» прикордонники Краматорського загону зупинили ще одну автівку. Нею з непідконтрольної території спробували завезти майже 300 пачок тютюнових виробів приховавши їх в конструктивних особливостях автомобіля. Транспортний засіб також переданий представникам ДФС.

А в «Станиці Луганській» військовослужбовці Держприкордонслужби виявили нашого співвітчизника, якого розшукували підрозділи поліції. Чоловік перебував у розшуку за розбій та грабіж. Затримали його в КПВВ коли він перетинав лінію розмежування слідуючи на контрольовану територію. Затриманого передано співробітникам Нацполіції.

Протягом доби громадяни намагалися двічі підкупити прикордонників в контрольних пунктах «Новотроїцьке» та «Мар’їнка». Пропонуючи хабарі дані особи планували отримати сприяння в безперешкодному пропуску КПВВ. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам правоохоронних органів.

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool