Балаклія: розміновано 7 населених пунктів, - Геннадій Зубко

Березень 26, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Піротехнічними бригадами ДСНС розміновано 5 із 9 секторів території міста Балаклія та 7 населених пунктів. Розмінування триває. Всього вилучено 820 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

Він зазначив, що на території арсеналу спостерігаються поодинокі вибухи боєприпасів періодичністю 10 вибухів на 1 годину. Пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів не зафіксовано.

«Організовано гаряче харчування мешканців найбільш постраждалих районів м. Балаклія, здійснюється роздача продуктових наборів у двох стаціонарних та одному мобільному пунктах видачі гуманітарної допомоги. Триває комісійне обстеження будівель. Виявлено 5 зруйнованих приватних житлових будинки. Зазнали пошкодження різного ступеню 243 будівлі у тому числі, 117 багатоквартирних будинків, 87 приватних будинків, 12 об’єктів соціальної сфери, 22 об’єкти інфраструктури та промисловості. Проводиться оцінка обсягів пошкоджень та руйнувань зазначених будівель», - повідомив Геннадій Зубко.

«Організовано видачу населенню будівельних матеріалів для проведення первинного ремонту пошкоджених будівель (плівка, шифер, цвяхи, цегла та вироби з деревини). Продовжуються роботи щодо відновлення енергопостачання та газопостачання м. Балаклія і району. Для забезпечення електропостачання с. Яковенкове залучено 2 електростанції ДСНС. Аварійно-відновлювальні роботи тривають. Залучено 64 аварійно-відновлювальні бригади», - зазначив він.

ПРЕС-СЛУЖБА ВІЦЕ-ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool