Звільнився із в’язниці та отримав ніж в живіт

Червень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

У місті Світловодську протягом вихідних двоє місцевих жителів отримали тяжкі тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні. Підозрюваних у скоєнні цих злочинів працівники міліції затримали. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

У неділю ввечері до міськвідділу із центральної районної лікарні надійшло повідомлення про доставлення чоловіка з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з ушкодженням одного із внутрішніх органів.

Події розгортались наступним чином. 31-річний місцевий житель у суботу звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки. А вже наступного дня він розпивав спиртні напої з кількома своїми знайомими. У ході застілля один із них, посварившись із «товаришем», ударив його ножем в живіт. Підозрюваного у скоєнні злочину працівники міліції затримали.
Подібна історія сталася і днем раніше з іншим місцевим жителем. 35-річний чоловік також у компанії вживав алкоголь. Між ним та 53-річним жителем районного центру виник конфлікт. У результаті молодшого із опонентів із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини з ушкодженням внутрішнього органу каретою швидкої було доставлено до центральної районної лікарні. Підозрюваний затриманий.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. З місць подій вилучено знаряддя скоєння злочинів – ножі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool