Звільнити водія за невиконання правил надання послуг пасажирського транспорту

Лютий 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулось засідання комісії з питань розгляду скарг щодо нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда під головуванням начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Ольги Гонтарь.

На комісії були розглянуті скарги на водіїв: маршруту № 4 (д.н.з. ВАА1275А), маршруту № 115, маршруту № 120 (д.н.з. ВА0334АА), маршруту № 134 (д.н.з. ВА1625АА, ВА1620АА).

За результатами розгляду скарг вирішено рекомендувати:
 перевізнику автобусного маршруту № 4 суворо попередити водія про недопустимість подібних випадків, а у разі повторення розірвати з ним трудову угоду;
перевізнику «Інгул Транс Авто» звільнити водія маршруту № 134 (д.н.з. ВА1620АА) за невиконання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool